Galerija

Galerija
Galerija
Galerija
Galerija

 

ObavještenjeObavještenje

Obavještenje

Obavještavaju se građani Pljevalja da je u ovom periodu zbog visokih temperatura došlo do smanjenog dotoka vode sa svih izvorišta u gradu.

Iz navedenih razloga molimo građane da vodu koriste namjenski kako ne bi došlo do ugrožavanja sistema za vodosnabdjevanje te bi izbjegli restriktivne mjere u isporuci vode. Iz ovih razloga obrazovana je komisija koja će na terenu kontrolisati nenamjensku i nelegalnu potrošnju.

Protiv lica kod kojih se utvrdi gore navedena potrošnja DOO“Vodovod“ pokrenuće postupak krivične odgovornosti shodno zakonu i aktima Društva.

Projekti koje je DOO “Vodovod” realizovao u toku 2018. godineProjekti koje je DOO “Vodovod” realizovao u toku 2018. godine

Projekti koje je DOO “Vodovod” realizovao u toku 2018. godine

– Završena rekonstrukcija vodovodne mreže u ulicama K. Petra i M. Kneževića
– U toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici M. Tošića
– Radovi na izgradnji toplovoda u ulici K. Petra
– Radovi na izgradnji fekalne kanalizacije i izradi sekundarnih priključaka vodovodne mreže u ulici B. Žugića
– Sanacija šahtova i slivnih rešetki na gradskim saobraćajnicama

Opširnije

Saopštenje za vodu za pićeSaopštenje za vodu za piće

Saopštenje za vodu za piće

Voda sa vodovoda “Pliješ i “Breznica” nije za piće zbog parametara mutnoće čije vrijednosti prelaze Zakonom dozvoljene granice.

Voda sa vodovoda “Jugoštica” se može koristiti za piće.

Saopštenje za vodu za piće

Saopštenje za vodu za pićeSaopštenje za vodu za piće

Saopštenje za vodu za piće

Voda sa sva tri gradska vodovoda u Pljevljima (Pliješ, Jugoštica i Breznica) higijenski je ispravna i može se koristiti za piće.

Saopštenje-za-vodu-za-piće-02.04.2019.-godine.pdf

02.04.2019. godine


Obavještenje za javnostObavještenje za javnost

Obavještenje za javnost

Poštovani korisnici usluga DOO “Vodovod” Pljevlja, obavještavamo Vas da je na osnovu poslednjih rezultata analize vode sa gradskih vodovoda “Pliješ”, “Breznica” i “Jugoštica”, dostavljenih dana 18.06.2019. god. , kao i stepena mutnoće, takođe, od 18.06.2019. god. , voda sa sva tri pomenuta gradska vodovoda higijenski ispravna i može se koristiti za piće.

Obavještenje-za-javnost-18.06.2019.-godine.pdf

18.06.2019. godine

Obavještenje za javnostObavještenje za javnost

Obavještenje za javnost

Poštovani korisnici usluga DOO “Vodovod” Pljevlja, na osnovu zadnjih rezultata analiza vode za piće gradskih vodovoda u Pljevljima dostavljenih dana 09.07.2019. god. i stepena mutnoće od 10.07.2019. god. , saopštavamo da je voda za piće sa sva tri gradska vodovoda (Breznica, Jugoštica, Pliješ) higijenski ispravna i može se koristiti za piće.

Obavještenje-za-javnost-10.07.2019.-godine.pdf

10.07.2019. godine

Obavještenje za javnostObavještenje za javnost

Obavještenje za javnost

Poštovani korisnici usluga DOO “Vodovod” Pljevlja, obavještavamo Vas da je zbog pucanja glavne dovodne cijevi (DN400) – na potezu od crpne stanice “Podpliješ” prema postrojenju za preradu vode “Pliješ” – došlo do otežanog snabdjevanja vodom potrošača visoke zone “Pliješ”. Radnici službe održavanja su na licu mjesta u cilju otklanjanja kvara i što bržeg uspostavljanja normalnog vodosnabdjevanja.

Obavještenje-za-javnost-11.07.2019.-godine.pdf

11.07.2019. godine

ObavještenjeObavještenje

Obavještenje

Obavještavamo gradjane da odmah nakon dolaska vode istu ne koriste za piće, jer je potrebno par sati da se sistem stabilzuje i uspostavi uredno vodosnabdjevanje. Ekipe vodovoda će odmah izvršiti ispiranje i dezinfekciju cjevovoda, a nakon toga će se vršiti kontrola  na određenim tačkama u gradu koja ima za cilj kontrolu kvaliteta vode za piće.

13.07.2019. godine


Page 1 of 16 12345...»