restorani podgoricaпрокат автомобиль Подгорица

Izvj. i obavještenja

06.06.2016.godine

Obavještavamo građane Pljevalja da je DOO “Vodovod” intezivnim radovima od 03.06.2016.god. do danas 06.06.2016.god., izvršilo sanaciju velikog broja oštećenja nastalih usled prespajanja glavnog cjevovoda Visoke zone Ø 250mm i cjevovoda Ø 125mm Niske zone u ul. Volođinoj koje je izvodilo izvođač radova – INTERMOST – PODGORICA.

Oštećenja nastala usled radova koje je izvodio INTERMOST – PODGORICA, kao i višednevno otvaranje i zatvaranje vode uslovili su problem u vodosnabdijevanju. Takođe, ekipa iz održavanja DOO “Vodovod” otklonila je kvar na glavnom cjevovodu Ø 400mm Odžak – Pliješ u naselju Boščinovići, stoga je normalizovan dotok izvorske vode iz Odžaka i uspostavljeno je normalno vodosnabdijevanje svih potrošača sa postrojenja Pliješ.

Obavještavamo cjenjene potrošače da su završetkom svih radova na otklanjanju oštećenja stvoreni uslovi za normalizovano vodosnabdijevanje za sve potrošače Opštine Pljevlja i da je uspostavljena kontinuirana isporuka kvalitetne i ispravne vode za piće sa postrojenja Pliješ, Breznica i Bogiševac.

03.06.2016.godine

Obavještavamo građane Pljevalja da je u ranim jutarnjim časovima 03.06.2016 god. došlo do havarije na cjevovodu Visoke zone Ø 250 mm i cjevovodu Ø 125 mm Niske zone u ul.Volođina. Izvođač radova – INTERMOST- PODGORICA koji je predhodnih dana  prespajao pomenute  cjevovode  izvodiće  radove na sanaciji nastalog oštećenja. Stoga će dio potrošača Visoke i Niske zone imati problem u vodosnabdijevanju dok se  pomenuti nedostaci  ne otklone.

U toku jučerašnjeg dana 02.06.2016 god  došlo je do oštećenja glavnog cjevovoda Ø 400 mm Odžak – Pliješ , stoga je poremećen ustaljen način vodosnabdijevanja kvalitetne izvorske vode iz Odžaka u sistemu vodosnabdijevanja. DOO“Vodovod“ je započelo radove na sanaciji pomenutog cjevovoda i dok se isti ne završe, potrošači koji se snabdijevaju sa Pliješi imaće  uredno vodosnabdijevanje sa akumulacije Otilovići.

DOO“Vodovod“ će logističkom podrškom i asistencijom pokušati ubrzati radove na otklanjanju oštećenja u ul.Volođina kao i aktivnostima na otklanjanju kvara na Cjevovodu Odžak-Pliješ kako bi se u što kraćem roku uspostavilo  uredno vodosnabdijevanje i obezbjedila kvalitetna voda za piće.

Januar 2016.godine

Aktivnosti DOO _Vodovod_ Pljevlja na uređenju objekata – 2015.god.

Učešće DOO Vodovod u radovima na rekonstrukciji gradskih saobraćajnica – 2015.god.

Aktivnosti DOO _Vodovod_ Pljevlja na uređenju objekata – 2015.god.