Blog

Posted by:

Obavještavamo građane Pljevalja da je u ranim jutarnjim časovima 03.06.2016 god. došlo do havarije na cjevovodu Visoke zone Ø 250 mm i cjevovodu Ø 125 mm Niske zone u ul.Volođina. Izvođač radova – INTERMOST- PODGORICA koji je predhodnih dana  prespajao pomenute  cjevovode  izvodiće  radove na sanaciji nastalog oštećenja. Stoga će dio potrošača Visoke i Niske zone imati problem u vodosnabdijevanju dok se  pomenuti nedostaci  ne otklone.

U toku jučerašnjeg dana 02.06.2016 god  došlo je do oštećenja glavnog cjevovoda Ø 400 mm Odžak – Pliješ , stoga je poremećen ustaljen način vodosnabdijevanja kvalitetne izvorske vode iz Odžaka u sistemu vodosnabdijevanja. DOO“Vodovod“ je započelo radove na sanaciji pomenutog cjevovoda i dok se isti ne završe, potrošači koji se snabdijevaju sa Pliješi imaće  uredno vodosnabdijevanje sa akumulacije Otilovići.

DOO“Vodovod“ će logističkom podrškom i asistencijom pokušati ubrzati radove na otklanjanju oštećenja u ul.Volođina kao i aktivnostima na otklanjanju kvara na Cjevovodu Odžak-Pliješ kako bi se u što kraćem roku uspostavilo  uredno vodosnabdijevanje i obezbjedila kvalitetna voda za piće.

0


About the Author